Medisinsk Kosmetisk Behandling

Hva er kosmetisk medisin?

Kosmetisk medisin er behandlinger som tar sikte på å bedre folks utseende, og som krever medisinsk ekspertise. I enkelte tilfeller har folk behov for kosmetiske inngrep innen helsevesenet (etter brannulykke, brystkreft m.m.) men de fleste behandlinger utføres av private aktører på bakgrunn av kundenes mer hverdagslige ønsker.

Det er ingen skam å justere på utseendet sitt, og her på TCM-Klinikken hjelper vi gjerne til med å friske opp huden og redusere fettansamlinger. Vi bruker metoder som forynger uten å etterlate arr eller andre vevsskader.

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Hvilke metoder bruker vi?

Mange klinikker jobber bare med symptomer: Hvis de ser en rynke så prøver de å fjerne den. Hvis huden er sliten eller rødflammete, prøver de å fjerne eller skjule dette med overflatiske teknikker. Hvis det er overflødig fett på kroppen, skjærer eller suger de det bort.

Her på TCM-Klinikken ser vi skjønnhetsutfordringer på samme måte som andre helseplager. De stammer fra ubalanser i hele individet – både fysiske og emosjonelle. Derfor starter vi alltid en behandlingsserie med et personlig intervju for å finne ut hva som vil være den mest effektive planen.

Deretter kombinerer vi TCM-teknikker som stimulerer hele personen med spesifikk behandling som forbedrer utseendet lokalt. Noen av disse teknikkene er:

  • RF for anti-aldring og oppstramming
  • Ultralyd kavitasjon for fettfjerning
  • TCM-teknikker for ansiktsbehandling og fettfjerning

I samarbeid med legespesialist og kosmetisk sykepleier i MedOslo tilbyr vi også injeksjoner som kan hjelpe kroniske smerter, muskelspenninger, migrene m.m. som ofte også påvirker utseendet. Det er svært viktig å se helheten og bruke kompetente eksperter for slikt arbeid.

NB! Vi fraråder sterkt å få injeksjoner hos klinikker som ikke har autorisert helsepersonell – det kan gi varige skader.