Nyhetsbrev 10.12.2020

Kjære kunde,

Takk for at du har fulgt oss gjennom mange år! Vi har nå gleden av å fortelle at vi har fått med oss nye eiere og at vi derved styrker vårt fokus på medisinsk TCM-behandling. Vi skifter navn fra NatureCare til TCM-Klinikken for å tydeliggjøre dette.

Linda Chen som startet klinikken i 2014, er fortsatt klinikkleder og ansvarlig for alle behandlingsplaner. Hun har hatt delvis småbarnspermisjon en periode, men er nå tilbake for fullt!

Vi fortsetter også samarbeidet med MedOslo og nevrolog Monica Drottning som ansvarlig lege. Dette samarbeidet gjør at vi kan behandle kroniske smertepasienter og andre kunder med diagnoser som trenger et behandlingsopplegg under medisinsk tilsyn.

Les videre om nye tilbud og muligheter for deg:

  • Online gavekortsalg og behandlingspakker
  • MVA-tillegg på behandling?
  • Covid-19 – hva kan vi hjelpe med?

Vennlig hilsen
TCM-Klinikken

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Linda Chen grunnla NatureCare i 2014. Hun har nå fått med seg flere eiere, og er klinikkleder i TCM-klinikken.

Online timebestilling

I januar 2021 lanserer vi vårt nye bestillingssystem. Det vil være tilgjengelig 24/7 sik at du ikke lenger behøver å sende SMS eller ringe for å bestille time.

Online gavekort

Vi har allerede satt opp vårt online system for gavekortsalg. Nå kan du kjøpe enkelttimer og behandlingspakker når du vil. Gavekortene blir sendt per e-post til deg eller direkte til en du er glad i.

Behandlingspakker

Medisinsk behandling fungerer best i serier.  Vi legger nå bedre til rette for at alle våre kunder skal ha råd og mulighet til å få den kvaliteten de trenger. Våre pakketilbud inkluderer derfor både kortere og lengre behandlinger.

  • 5 x 25 minutter kr. 2.700,- (spar 250,-)
  • 5 x 55 minutter kr. 3.950,- (spar 500,-)
  • 10 x 25 minutter kr. 4.900,- (spar 1.000,-)
  • 10 x 55 minutter kr. 7.400,- (spar 1.500,-)

MVA-tillegg på behandling?

Regjeringen har i statsbudsjettet for 2021 foreslått å fjerne MVA-unntaket på helserelaterte behandlinger. Hvis dette forslaget godkjennes i Stortinget, betyr det at alle typer behandling vil få et pristillegg på 25% fra 1. januar 2021. Det virker som de fleste av de politiske partiene er enige, så forslaget vil med stor sannsynlighet bli vedtatt.

Vi synes dette er synd, siden det vil øke kostnadene for kundene uten at noen får fordeler av det. Helserelatert behandling som betales av kundene selv avlaster helsevesenet og sparer samfunnet for store summer hvert år. Vi mener at MVA-unntaket derfor burde beholdes.

Vi kan uansett ikke gjøre noe med det, men vi kan gjøre overgangen lettere for deg som kunde. Hvis du kjøper gavekort eller behandlingspakker nå i 2020 vil du unngå MVA-tillegget og derved spare 25% i tillegg til våre pakketilbud.

 

Covid-19

Mange kunder er bekymret for tiden, og lurer på om det er trygt å få behandling.

Vi følger alle regler og anbefalinger fra helsemyndighetene, i tillegg til våre egne retningslinjer. Det er av største betydning for oss at både kunder og terapeuter er beskyttet mot smitte.

  • MUNNBIND: Terapeutene bruker alltid munnbind og vi ber alle kunder gjøre det samme så lenge du er i klinikken.
  • RENGJØRING: Behandlingsbenker og alt utstyr rengjøres på korrekt måte mellom hver behandling.
  • SYMPTOMER: Du må være symptomfri de siste 14 dager før du kommer til behandling. Det samme gjelder terapeutene.

Disse tiltakene gjør at vår medisinske behandling ikke utgjør større smittefare enn andre sosiale situasjoner, og vi har ikke hatt noen tilfeller av spredning blant våre terapeuter eller kunder.

Covid-19-Korona-TCM-Klinikken

Covid-19-relatert behandling

Vi har erfart at mange av våre kunder er påvirket av restriksjonene i forbindelse med pandemien. Mange er bekymret på grunn av jobbsituasjonen og frustrerte på grunn av redusert sosial kontakt og fysisk aktivitet.

Typiske symptomer er stress, nervøsitet, nedstemthet og depressive reaksjoner. Mange får smerter i brystet, ryggen, nakken og hodet. Pustevansker og søvnforstyrrelser er vanlig. Kort sagt, folk er i ubalanse.

TCM er en behandlingsmetode som har som hovedformål å gjenopprette balansen i alle kroppens systemer, og passer derfor svært godt til denne situasjonen. Hverdagsstress er ikke noe helsevesenet har behandling for, siden det ikke diagnostiseres som en sykdom.

Hos oss kan du velge mellom mange behandlingsteknikker etter ønske, eller du kan overlate valget til våre erfarne terapeuter. Uansett finner vi noe som kan hjelpe deg med å takle hverdagen bedre.

NB! Har du hatt Covid-19? Mange har helseplager etter sykdommen, slik som tretthet, krafttap, tungpustethet, sensitivt pustesystem, nedsatt immunforsvar m.m. Etter at du har vært symptomfri i 14 dager er du velkommen til oss slik at vi kan hjelpe deg.