Om oss

TCM-Klinikken benytter behandlingsmetoder fra TCM i samarbeid med norsk nevrolog fra MedOslo.

Det gjør at vi kan behandle plager og tilstander som krever diagnose og behandling fra det offentlige helsesystemet, med tilleggsmetoder som kan gjøre behandlingsforløpet mer effektivt.

Vi har valgt ut MedOslo som partner fordi de, som oss, har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i den enkeltes situasjon, utfordringer og plager.

Alle behandlingsserier starter med en konsultasjon med nevrolog og/eller ansvarlig TCM-terapeut. Etter en grundig gjennomgang av sykehistorie gjøres det en undersøkelser som danner grunnlaget for å stille diagnose.

På den bakgrunn lages det en behandlingsplan og første behandling iverksettes. Behandlingene utføres av ansvarlig TCM-terapeut og vårt team av assistenter som har ulike spesialområder.

Linda Chen

Linda Chen har 8 års utdanning fra Universitetet og sykehuset i Fujian i Kina. Hun er sertifisert sykepleier med tilleggsstudier innen tradisjonell kinesisk medisin (TCM).

Hun har over 20 års terapeuterfaring fra Kina, Irland og Norge. Hun startet sin første klinikk i Irland i 2008. I Norge startet hun sin første klinikk i 2014.

På Majorstua har hun drevet siden 2016 (under navnet NatureCare) i samarbeid med nevrolog Monica Drottning i MedOslo. Dette samarbeidet har vist seg å være effektivt og gitt svært gode resultater for kundene.

Lindas spesialitet er å behandle kronisk sykdom og smerte, anti-aldring, vekttap, rehabilitering etter fødsel og infertilitet. Hun har også 12 års erfaring som lærer i TCM.

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Linda Chen, klinikkleder ved TCM-klinikken

Monica Drottning

Monica Drottning er nevrolog (legespesialist) med lang erfaring innen behandling av kroniske plager.

Hun har blant annet forsket på migrene og nakkeslengskader, og har utviklet et behandlingsprogram for kroniske rygglidelser. I tillegg har hun spesialkompetanse i medisinsk kosmetisk behandling.

Monica er en av grunnleggerne av MedOslo som er vår partner innen behandling av medisinske plager og problemer.

 

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Monica Drottning, nevrolog og grunnlegger av MedOslo, ansvarlig lege ved TCM-klinikken