Om oss

Om oss

Hvem er United Medical?

TCM-Klinikken benytter behandlingsmetoder fra TCM i samarbeid med norsk nevrolog fra MedOslo. Det gjør at vi kan behandle plager og tilstander som krever diagnose og behandling fra det offentlige helsesystemet, med tilleggsmetoder som kan gjøre behandlingsforløpet mer effektivt. Vi har valgt ut MedOslo som partner fordi de, som oss, har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i den enkeltes situasjon, utfordringer og plager.

Alle behandlingsserier starter med en konsultasjon med nevrolog og/eller ansvarlig TCM-terapeut. Etter en grundig gjennomgang av sykehistorie gjøres det en undersøkelser som danner grunnlaget for å stille diagnose. På den bakgrunn lages det en behandlingsplan og første behandling iverksettes. Behandlingene utføres av ansvarlig TCM-terapeut og vårt team av assistenter som har ulike spesialområder.

72E0282-scaled
72E0282-scaled

Ansatte

Møt våre ansatte

shutterstock_1822207589

Klinikkleder

Linda Chen har 8 år med utdanning fra Universitet og sykehus i Fujian i Kina. Hun startet med en bachelor utdanning som sykepleier og deretter tatt ytterlige 8 år innenfor tradisjonell kinesisk medisin (TCM) PHD.

shutterstock_1822207589

Nevrolog

Monica Drottning er nevrolog (legespesialist) med lang erfaring innen behandling av kroniske plager. Hun har blant annet forsket på migrene og nakkeslengskader, og ha et program for kroniske rygglidelser.

shutterstock_1822207589

Team leder Osteopati

Hans Rune er utdannet Osteopat D.O fra Høyskolen Kristiania. Han har over 11 års erfaring innen trening og helsebransjen som Personlig Trener, Muskelterapeut/Massør og
Osteopat D.O MNOF.

shutterstock_1822207589

Sertifisert massør

Surena er sertifisert Master i tradisjonell Thai Yoga massasje, Wat Pho, Chiang Mai, soneterapi og sportsmassasje. Spesialist på fysisk thai-terapi som er en spesialisering av Tradisjonell