Om oss

TCM-Klinikken benytter behandlingsmetoder fra TCM i samarbeid med norsk nevrolog fra MedOslo.

Det gjør at vi kan behandle plager og tilstander som krever diagnose og behandling fra det offentlige helsesystemet, med tilleggsmetoder som kan gjøre behandlingsforløpet mer effektivt.

Vi har valgt ut MedOslo som partner fordi de, som oss, har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i den enkeltes situasjon, utfordringer og plager.

Alle behandlingsserier starter med en konsultasjon med nevrolog og/eller ansvarlig TCM-terapeut. Etter en grundig gjennomgang av sykehistorie gjøres det en undersøkelser som danner grunnlaget for å stille diagnose.

På den bakgrunn lages det en behandlingsplan og første behandling iverksettes. Behandlingene utføres av ansvarlig TCM-terapeut og vårt team av assistenter som har ulike spesialområder.

Linda Chen

Linda Chen har 8 år med utdanning fra Universitet og sykehus i Fujian i Kina. Hun startet med en bachelor utdanning som sykepleier og deretter tatt ytterlige 8 år innenfor tradisjonell kinesisk medisin (TCM) PHD. Linda er styremedlem og professor for Chrisma Universitet and Lincoln University College. Hun har over 20 års erfaring som terapeut ifra Kina, Irland og Norge, både innenfor kinesisk og vestlig medisin.

Linda startet sin første klinikk i Irland i 2008, og i Norge 2014. I Majorstua har hun hatt sin klinikk siden 2016 (under navnet NatureCare), i samarbeid med nevrolog Monica Drottning i MedOslo. I 2021 ble Linda partner med MedOslo.

I en periode på over 20 år, har Linda Chen utviklet en bred kompetanse og har samarbeidet med noen av Kinas største TCM organisasjoner og TCM spesialister og doktorer over heler verden innenfor begge felt.

Linda mener at forebyggende arbeid er noe av det viktigste man kan gjøre i hverdagen for å opprettholde livskvaliteten. For å opprettholde en god helse bør dette inkludere terapeuter, an sunn livsstil, stress og mental helse håndtering, og trene kroppen fysisk og den interne qi (energiflyt og pust).
Denne sammensetningen av metoder har vist seg å være svært effektiv for å behandle et stort antall sykdommer, men gode resultater for pasientene. Dersom en pasient ønsker å oppnå en bedre livsstil, må dem ivareta seg selv og legge en god plan for å ivareta livsstilen.

Linda sitt medisinske spesialfelt er behandling av underliggende helsetilstander, kroniske sykdommer og smerte, anti-aldring, vektreduksjon, etter fødsels rehabilitering, og infertilitet. Hun anbefaler hennes pasienter å behandle deres helsetilstander i en så tidlig som mulig.  Etter mange år praksis har hun klart å hjelpe mange med kroniske hudsykdommer, allergier, leddgikt, traumatiske følgetilfeller, akutt nerveskade, idrettsskade, fibromyalgi, kronisk migrene, infertilitet og andre vanskelige sykdommer. Hun har 12 års erfaring som klinisk lærer i TCM og driver kliniske virksomheter. Hennes teorier og praksis er basert på modernisert kinesisk medisin med en kombinasjon av vestlig medisin.

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Linda Chen, klinikkleder ved TCM-klinikken

Monica Drottning

Monica Drottning er nevrolog (legespesialist) med lang erfaring innen behandling av kroniske plager.

Hun har blant annet forsket på migrene og nakkeslengskader, og har utviklet et behandlingsprogram for kroniske rygglidelser. I tillegg har hun spesialkompetanse i medisinsk kosmetisk behandling.

Monica er en av grunnleggerne av MedOslo som er vår partner innen behandling av medisinske plager og problemer.

 

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Monica Drottning, nevrolog og grunnlegger av MedOslo, ansvarlig lege ved TCM-klinikken

Hans Rune Severinsen
Osteopati Team leader Story

Hans Rune er utdannet Osteopat D.O fra Høyskolen Kristiania. Han har over 11 års
erfaring innen trening og helsebransjen som Personlig Trener, Muskelterapeut/Massør og
Osteopat D.O MNOF. De siste 6 årene har han vært så heldig å jobbe sammen med flere
av Europas beste klinikere og trenere innen toppidretten, som Performance Coach og
behandler av muskel – og skjelettplager.
I 2019 startet han sin private kliniske praksis, Severinsen Osteopati i Oslo, og i 2021
startet han samarbeidet med MedOslo.
Hans Rune har spesielt god erfaring innen opptrening etter skade, behandling av nakke,
skulder og ryggplager, stressrelaterte plager, hodepiner og tendinoser /
«senebetennelser».
I behandling hos Hans Rune blir du møtt med en helhetlig tilnærming. Her skal du føle deg
trygg. Alle mennesker har sin individuelle historie å fortelle, og Hans Rune er her for å lytte
til din.

 

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Hans Rune Severinsen, Osteopat.

Surena Ataeian

Surena er sertifisert Master i tradisjonell Thai Yoga massasje, Wat Pho, Chiang Mai, soneterapi og sportsmassasje. Spesialist på fysisk thai-terapi (også referert til som Thai trigger punkt terapi) som er en spesialisering av Tradisjonell Thaimassasje. Han er også sertifiser instruktør fra et Japansk/Thai akademi i Thailand. Utdanningen er godkjent av Helsedepartementet og Utdanningsdepartementet i både Thailand og Norge. Surena har trent kampsport i mange år og er kjent med klassiske muskel problemer og skader. Videre har Surena god kjennskap til Tradisjonell klassisk persisk medisin, urtemedisin og destillerte urter som er grunnleggende i mange kulturer, som gresk, indisk, tibetansk med flere. “Jeg hjelper deg med den best mulige oppdaterte teknikk og erfaring. Ved å konsultere med meg kan vi finne dine behov, prioritering og beste løsning i forhold til massasjeterapi

 

Akupunktur Kosmetisk Medisin TCM-Klinikken

Surena Ataeian